Sündisznót háziállatnak?
A barátnőmnek a párja költözés miatt meg kell válljon egy afrikai törpesüntől és persze egyből rám gondoltak. Tudják, hogy egy állatszerető ember vagyok és megkértek, hogy fogadjam örökbe a sünit. Oké tényleg aranyos meg cuki és imádom, viszont még soha nem volt "rágcsálom".A kisállat kereskedésben megkérdeztem az eladót, aki imádja a rágcsálókat, hüllőket, pókokat stb. és ő felvilágosított, hogy eléggé hangos állat főleg esténként és sűrün kell takarítani utána 2-3 naponta. Az nem is lenne gond, mivel azt megtudnám oldani, viszont én már attól teljesen kivagyok, ha valaki hangosan horkol.
Nem tudom, hogy el-e vállaljam. Valalinek közületek már volt vagy van sündisznója? Ha igen kérlek írnátok véleményt?
Ne vállald el.
Ez tényleg közelít egy gyerekhez és tényleg csak azoknak ajánlott akik élnek halnak hogy sünök legyen.
Tényleg nagyon hangos, szagos, és naponta kell takarítani utána.
Nézz szét sünis csoportokban facen. Telekakilja a futókerekét és szétmázolja a kakival az egészet ahogy taposgál rajta. A fekhelyét is..
Én akartam volna, de jobb is hogy facebookon utánanéztem mielőtt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!