Csalódtatok már nagyon szeretett és tisztelt àllatorvosban?
Milyen értelemben?
Tragikus sztorim nincs, kb csak oltatni viszem a kutyámat. Az állatorvossal meg sose volt intimebb viszonyom, hogy megviseljen ha máshoz megyek. Kedves, jól végzi a munkáját - nekem ennyi elég. Mondjuk tavalytól inkább másik orvoshoz járok, miután haverom rákos kutyáját félrekezelték és elpusztult.
Igen. Kiderült hogy egy nagyképű pöcs. Azt merészelte mondani idős édesanyámnak hogy ők nincsenek egy szinten, de ilyen nagyon arrogáns stílusban. Zokonvette hogy a gazdi kérdezni merészel valamit a nagy állatorvosúrtól, gondolom annyi történt hogy nem tudta a választ és bepöccent. Váltottunk, az újjal teljesen meg vagyunk elégedve. Tőle szabad kérdezni, ő hajlandó lemenni a pórnép szintjére... 😃 Sőt, ha valamit kérdezünk, jó hosszan és teljesen normális, kedves hangnemben kifejti. Egy kérdés, és garantáltan ott leszel a rendelőben plusz 15 percig, viszont mindent megtudsz az adott dologról.
Abszolút nem sajnálom hogy nem egy ilyen elszállt majom zsebét tömjük a továbbiakban, hanem egy olyan állatorvosét akibe szorult némi érzelmi intelligencia és nem nézi le azokat az embereket akik a megélhetését biztosítják.
"nagyon szeretett és tisztelt" dokiban nem. Olyanban igen, akitől többet vártam, és olyanban is, aki a régióban "sztár", meg olyanban is, akihez először mentem.
De nem hiszem, hogy van min "túllépni". Az ember tudja, kihez NEM szabad menni. Akár a kezelési javaslatai (vagy annak hiánya), akár az esetleges arroganciája miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!