A bálna a legnagyobb hal?
Ez kamu kérdés? xD Figyu, írd be googleba. Bálna. Olvas el az első pár cikket, és ha még ezek után sem hiszed el, akkor menj könyvtárba, kölcsönözz ki tengeri állatokról szóló könyvet, és benne, lesz, hogy emlős. Igen amúgy. A bálnának borjúja van, és szoptatja. Eleven szülő és állandó testhőmérsékletű ( mint minden emlős, illetve a madarak de az most mindegy) valamint, a halakkal ellentétben nem kopoltyúval, hanem tüdővel lélegzik. :) Itt egy cikk a szürkebálnáról:
illetve, egy a kékbálnáról (ami a legnagyobb emlős):
De nyugodtan bízhatsz a wikipediában, mert szerintem semmi kamu nincs benne.
14:52es vagyok
Gratulálok, te tényleg balf@sz vagy, a mondandóm leglényegtelenebb részén sikerült fennakadnod! Akkor elmagyarázom szép lassan, hogy te is megértsd! Gyomlálsz->nem vagy a gépnél->nem írsz ki hülye kérdéseket, továbbá segíted parlagfűre allergiás embertársaidat, továbbá szebbé varázsolod az utcákat. (Az utcaseprés ugyanez a parlagfűs rész nélkül.) Amugy igen, a növények oxigént termelnek, de nem attól fog az emberiség a szén-dioxidjába fulladni, hogy te kihuzol pár gazt! Ja értem, hogy te még gyomlálni is lusta vagy??!! Vagy netán nem tudod hogy kell gazolni?? Ezen sem csodálkoznék a 8 általánosoddal!!(És itt kérek elnézést a 8 osztályt végzett, de normális emberektől.)
Ja és egy kis érdekesség, bár ugysem fogod elhinni/megérteni: a növények csak nappal termelnek oxigént, éjszaka, mivel nincs fény, azok is oxigént vesznek fel és szén-dioxidot termelnek, mint mi.
És hogy én sem hiszem el amit leírok?? Csak neked kell elhinned, de ugy érzem ez megtörtént, hisz még csak le sem tagadod a dolgokat, igaz, ha akarnád se tudnád tagadni, hisz te magad vallottad be a hatalmas felsőfokú képzettségedet is, mivel biológia még középiskolában is van. Meg amugy mi a fr'ancnak teszel fel kérdést, kisköcsőg, ha el sem hiszed a válaszokat???
Ekkora gyökér nincs...
Ez fake...
Bammeeeggg!!!O.o
Gyerek húzzál vissza a padba mielőtt apád megtudja milyen tudatlan vagy LoL...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!