Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha lenne két hörcsögötök és...

Ha lenne két hörcsögötök és egy szivárványos boátok mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Kirúgnának a munkahelyetekről és nem lenne pénzetek etetni őket, feletetnétek a hörcsögöket, hogy könnyítsétek a pénztárcátokat, vagy nagyon gonosz dolog lenne?

2021. ápr. 3. 21:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%
Ja most ertettem meg mi az a 3csillag, kinatrkoztad h haromszor tartottad oket jobban? Xd kis matekos
2021. ápr. 3. 21:57
 12/22 anonim ***** válasza:
25%

Értem. Akkor Te erre:

“ Tartanek kigyot is, de a haziallat egereimet nem jutna eszembe odaadni, akkor se ha amugy azt adnek neki. “

Azt hiszed, hogy morális értékrend, illetve hogy állatszeretet (gondolom)...

Elárulom, hogy egyik sem.

Ez kékrlekszépen önzés.

Azok között az egerek között akiket tartasz és akiket oda adnál a kígyónak, nincs különbség...

Az egyetlen különbség az, hogy az egyik csapat iránt (kizárólag részedről) már kialakult benned a kötődés... Így azt hiszed (valamiért), hogy attól milyen jó ember leszel, ha nem azokat adod oda a kígyónak, hanem külön veszel vagy tenyésztesz erre a célra másik egereket...

De az egér szemszögéből nem történik más, a kígyó szemszögéből nem történik más, itt egyedül Te vagy az akinek a szemszögéből valami más történik, de az is csak illúzió...

Ezt az illúziót pedig szándékosan Te kelted, hogy azt érezd hogy Te milyen jó ember vagy.

2021. ápr. 3. 22:04
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
A kígyók úgy tudom hónapokig elvannak kaja nélkül. Vízet meg könnyen szerzel báronnan (igen, sz@rt sem értek a hüllőkhöz).
2021. ápr. 3. 22:09
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnám oda. Van kígyóm, régen voltak hörcsögeim. Nem olyan drága egyiknek se az eleség. A hörinek kb 600 Ft de az akár 1,5 hónapra is elég, a kígyónak nagyjából 300-400 Ft egy egér amivel hetekig is elvan ha arról van szó. Meg lehet oldani.
2021. ápr. 3. 22:10
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Eladnám a boát, mert az több pénz.
2021. ápr. 3. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálnám a hörcsögöket elajándékozni.
2021. ápr. 4. 10:13
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem sokat mutat rólad az, hogy egyáltalán ez megfordul a fejedben mint megoldás a problémádra - miután azokat a szegény hörcsögöket elvileg házi kedvencként tartod, valamiféle kötődésnek ki kellett volna alakulni mostanra...

Ajándékozd el a hörcsögöket pl. Hörcsögmentésnek, gondolom úgyis rossz körülmények között vannak tartva (együtt, kicsi ketrec, kicsi fém kerék, rossz minőségű táp, stb.), de őszintén szólva az is jó döntés lenne, ha a boát is továbbadnád másnak, felszerelést is el tudod adni. Mi lesz ha valamelyik beteg lesz? Hogyan fogod tudni finanszírozni az egzotikus állatorvos költségét plusz a gyógyszereket ha az eledelükre sincsen pénzed? Az a legolcsóbb része az állattartásnak...

Fel kell tudni fogni, hogy az állattartás költséges hobbi, nincsen olcsón tartható állat, legközelebb csak akkor vegyél háziállatot, ha tényleg stabil vagy anyagilag és van megtakarításod, nem egyik hónapról a másikra élsz. Sajnálom a helyzetedet, de kérlek felelősségteljes döntést hozzál.

2021. ápr. 6. 23:38
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

A boa jó ideig elvan kaja nélkül. Amúgy nem hiszem hogy abba a pár száz forintba belehalnék, hogy vegyek neki egeret. Esetleg vennék neki leértékelt csirkecombot vagy hasonlót.

Vannak törpehörcsögeim is, de nem adnám be őket a boámnak.

Hörcsögnek amúgy fressnapfba szoktam tápot venni, nagyon gyakran vannak a kilós kiszerelések is leértékelve 500 forintra is. Rengeteg ideig elég.

2021. ápr. 8. 10:46
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

“Esetleg vennék neki leértékelt csirkecombot vagy hasonlót.”

Komolyan! Egyesek fejében mi van a kígyótartással kapcsolatban???

2021. ápr. 8. 10:49
 20/22 anonim válasza:
80%
Szerintem ajándékozd el a boádat egy kis időre, mondjuk egy baráthoz, akiben megbízol, utána mikor elég pénzed lesz, mert találtál másik állást, akkor kérd vissza tőle, és fizesd ki a kaját, amit adott neki.
2021. ápr. 8. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!