Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Macska vagy Kutya?

Macska vagy Kutya?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Kutya
2021. márc. 18. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
a macska vezet
2021. márc. 18. 20:06
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
Kutya. Egy macskaval semmit nem lehet kezdeni.
2021. márc. 18. 20:16
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
Fèlek a kutyáktol olyan szinten ha megyek valahova ès kutyát látok vissza fordulok vagy nézek egy másik utat a bolt fele. XD de akkoris kutya kicsi ami cuki ès nem Nől megacska az nem nekem volt mindenre felmászot mindent leborongatot minden szoros volt szét karmolta a fügönyt XD belemászot a tesom gyermeke kis ágyába 1èves gyermek arcára guborodot ès hullot a szöre a gyermek arcát rendesen belepte mèg johogy láttuk ki is dobtuk többet nem kène max kinti de benti soha max amig picike nagyon picike
2021. márc. 18. 21:57
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

Kutya. A macskákat sem utálom, vagy valami, de nekem meg pont a kutyák a szimpatikusabbak. Macskákban valahogy pl. nem hat meg, hogy melyik milyen fajta, nekem valahogy mind inkább hasonló, mint különböző. (Kivéve a kopasz, az semmilyen emlős állatból nem tetszik.)

A kutyáknál azért nagyobbak a fajták közötti különbségek, nyilván itt sem mind tetszik ugyan annyira.

Általában kutyám volt eddigi életemben, szóval sokkal jobban értem őket és könnyebben haverkodok velük. Jobban szeretem azokat a dolgokat, amiket egy kutyával lehet csinálni.

2021. márc. 18. 22:07
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Mindkettőt akarok majd, de a kutyákat jobban szeretem.
2021. márc. 19. 02:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindkettő.
2021. márc. 19. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!