Raktál már ki háziállatot az utcára?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 14:32
1/9 anonim válasza:
Nem és soha nem is tennék ilyet!
2/9 anonim válasza:
Nem.
Ember vagyok nem pedig egy szívtelen szemét.
3/9 anonim válasza:
Igen, hogy menjen haza, mert a szomszéd macskája volt, nem a miénk. Haza is ment. Mielőtt valaki megróna a szívtelen vendéglátás miatt, gyepálta a saját kandúrunkat, azért lett kitéve.
4/9 Beatrix17 válasza:
SOHA!És nem tudom azokat megérteni,akik ezt rendszeresen megteszik
5/9 anonim válasza:
dehogy is!!nem vagyok olyan szívtelen szemét dög!:D :@
7/9 anonim válasza:
Igen. Egyszer megmentettem egy varjat, akinek beteg volt a szárnya. Aztán elvittem dokihoz, meggyógyította és szabadon engedtem:)
Ja de ő nem háziállat:D
Háziállatot nem. Nem is fogok.
8/9 anonim válasza:
Hallottam egyszer, hogy ismerőseim ismerősei egy erdőben akarták elengendi a megunt patkányukat. Én ilyet nem tennék.
Szoktam leadni állatkereskedésbe a szaporulatomat egerekből, innen tudom, hogy bármikor bevihetném a "megúnt" állataimat. Mivel én ilyet se lennék képes tenni, az utcára végképp nem engedném el őket! Ott még veszélyben is lennének!
9/9 anonim válasza:
Örökbe fogadtam egy idős tengerimalacot. Sajnos a nyúllal nem jött ki, és annyira antiszociális volt, hogy fájdalmasan visított mikor simogattam. Végül feladtam a dolgot, akkor nyitott a pesti állatkertben a tengerimalac város, és szerencsére éppen oda készültünk, így felhívtuk őket, hogy beveszik-e. Felvittük, és remélem azóta is száz másik fajtársával tölti hátralévő idejét. Nem raknék ki állatot az utcára, hiszen felelősséget vállaltam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!