Milyen fajta achát csigáktarthatóak együtt?
Figyelt kérdés
Mivel akitöl vettem a csigámat, eladta a maradékot, és most szeretnék még egyett, achatina achatina fajú csiga mellé milyen másik achátot lehet tartani, ha nemtalálok a közelben ugyan ilyen félét?2021. febr. 19. 17:24
1/7 anonim válasza:
Semmilyet, mindnek más az igénye. Legrosszabb esetben meg is rágják vagy ölik egymást.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 rendben, köszönöm:)
2021. febr. 19. 17:30
3/7 anonim válasza:
Nekem van két afrikai csigám egy terráriumban és semmit nem csinálnak egymással, jól megvannak. Azt nem tudom, hogy két különböző fajt lehet- e egymás mellett tartani.
4/7 anonim válasza:
Fajtársakkal nem hogy LEHET, hanem KELL őket együtt tartani, de egy másik fajú csiga nem helyettesít egy fajtársat. Nem mellesleg nagyon eltérő hogy milyen páratartalmat és hőmérsékletet igényelnek.
5/7 anonim válasza:
Nem fáznak itten ezek az Afrikai jószágok? Nektek is ilyen gigantikusak vannak?
6/7 anonim válasza:
A hazai állomány elég silány, nem nőnek túl nagyra, egyébként fűteni kell a terráriumjukat mint bármely más trópusi díszállatnak és nincs semmi gondjuk.
7/7 A kérdező kommentje:
#4 Igen tudom, hogy párban érdemes tartani, csak előbb nagyobb terrát vettem.
#5 Fűtve van a terráriuma, nem fázik élénken elcsúszkál. Jelenleg olyan 10 centi körül van még, de még fiatal viszonylag.
2021. febr. 19. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!