Van más (lovagolni tanuló ) is rajtam kivűl aki a haját tépi emiatt az esős idő miatt?
Figyelt kérdés
házhoz járok és ott nincs fedeles szóval csak az imádkozás marad hogy ne essen. annyira elkeserít hogy ma lett volna az edzésem erre pont indulásnál keletkezett egy óriási vihar. a legrosszabb hogy keddig esni fog és még szerdán se mehetek mert valamicskét a földnek is száradnia kell. annyira idewgesít és nem tudok ilyenkorm it kezdeni magammal,mivel még kezdő vahgyok és tudjátok a kezdöknek a lelkesedése milyen :) szóval van valaki más is ebben a helyzetben?? valami tipp hogy vészeljem át ezeket a napokat,?2010. aug. 15. 20:16
11/15 anonim válasza:
Eső hol? Itt már napok óta nem esett, pedig ígérgetik, még örülnék is neki. Keddre ér ide a hidegfront utána pár napig esik utána megint jó idő lesz.
Ne legyél papír, egy igazi lovas, esőben hóban, ködben fagyban is lovagol :)
12/15 anonim válasza:
hóban lehet lovagolni. nagyon sok okos ember van itt o.o
13/15 anonim válasza:
figyelj ha van pacid már elfoglalod magad. egy lovat ne csak azért tarts h lovagold! amikor lovacskám beteg volt vagy be volt dagadva a lába, netán eső volt vagy bármi, akkor is kint voltam vele, leápoltam, elláttam, beszélgettem vele, kitrágyáztam, stb. , és észre sem vettem hogy eltelt a nap és jó emlékeim vannak!
14/15 anonim válasza:
előző vagyok: inkább legyen egy kiadós, hűsítő eső (én imádom mikor meleg van és rázendít az eső, és a felmelegedett bőrömet csapkodják a hideg esőcseppek), mint a 35 fokos kánikula, amikor se te, se a ló nem érzi jól magát. Ha belegondolsz, a lónak 15 fokban is melege van a vérellátása miatt. Gondold magad a helyébe egy 35 fokos edzés közben. Neki is jól esik ha lehűlik kicsit a levegő. Az meg hogy csúszik! Egy lónak igenis meg kell bírkóznia a csúszós talajjal, ugyanúgy mint a gidres-gödrös talajjal vagy épp másztatás közben! Csak vigyázni kell vele, ennyi. Szerintem. Szép napokat!
15/15 A kérdező kommentje:
nem nem nem.. a pacimat én még nem lovagoltam szóval nem azért tartom. egy háznál lovaglok hogy megtanuljak. de ilyekor a sajátomat szépitgetem mert ugye mást nem tudok csinálni .(
2010. aug. 17. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!