Sok utazás ez állatért?
3.kérdező véletlen nem te vagy ez?
amúgy megérné ha szerinted ő a tökéletes.:)
távolság ilyenkor nem számít.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__10931121-ho..
Attól is függ hogy autóval vagy tömegközlekedéssel mennél de én voltam cicáért hosszabb távon és megérte. Ilyenkor tényleg ne figyeld az ilyeneket mint távolság ha megvan a cica akit szeretnél. Csak az a lényeg hogy eltudj oda menni valahogy a többi nem fontos.:)
Bánni fogod szerintem ha nem mész el, másé lesz.
Cicát bárhol lehet találni, akár a környéki bokrokban is, de ha úgy érzed, hogy megtaláltad az "igazit", akkor utazz el érte. Az is egy program.
Én ekkora utat nem biztos, hogy bevállalnék, de olyan volt, hogy a legközelebbi menhely gazdag "kínálata" helyett a város másik végéről választottam cicát, mert a képek és leírás alapján rögtön beleszerettem.
Megérte!
Tekintve, hogy egy jó hamburgerért és kellemes sétáért leugrom Pestre Szombathelyről 2-3 hetente, oda-vissza 500 km-t (ebből igaz, minden 2. út “kötelező” is, mert egyúttal elhozom a lakásunk bérleti díját), 2 havonta pedig Triest-be vásárolni olasz élelmiszereket, nyaranta portorozi strandolással összekötve, ez 800-850 km oda-vissza, nem, egyáltalán nem sok.
Tekintve, hogy a nagyszüleim a Veszprém- Szombathely távot (80-90 km) nagy disztanciának élik meg, igen, sok utazás.
Neked kell mérlegelned. Nekem fontos tényező a macskám, ha neked is azzá válik majd, eszedbe sem jut utólag az a párszáz kilométer,
9.okés csak érdekes volt :D.
na ammúgy döntöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!