Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutya/Macska tartásnál mekkora...

Kutya/Macska tartásnál mekkora állatorvosi költségek fordulhatnak elő maximum?

Figyelt kérdés

2021. jan. 15. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig 5-ös vagyok

Egyébként létezik a kutyák számára biztosítás ami ilyen hirtelen eseteknél fizeti a kezelés egy részét. Érdemes megkötni

[link]

2021. jan. 15. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pár éve betegeskedik az idős(ödő) cicám. Amikor baj van, olyankor 100-120e körüli az állatorvosi költség összesen. Ezt akkor is szó nélkül fizettem ki, amikor még majdnem egy teljes havi fizetésemet jelentette.

A kisállatbiztosítás, amit előttem írtak, valóban jó, bár csak fiatal állatra lehet kötni, sajnos.

2021. jan. 15. 14:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a mi kutyusunknak is már volt olyan baja... Kb. 210 ezret kellett fizetnünk az orvosi ellátásért.

De ismertek olyat, aki kb. 600 ezret hagyott ott szívféregség miatt az állatorvosnál.

2021. jan. 15. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!