Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutya vagy macska?

Kutya vagy macska?

Figyelt kérdés
Indokoljátok is!
2010. aug. 12. 18:09
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
szigorúan kutya :D macskákra allergiás vagyok meg nemtom... inkább kutya ^^
2010. aug. 12. 18:17
 2/15 A kérdező kommentje:

Hát én inkább pont fordítva vagyok :D

Utálom ha összesz*rják az udvaromat, ugrálnak a veteményesbe, idétlen hangon ugatnak, meg én sokkal jobban szeretem a macskát amiért szerényebb, kedvesebb és nem vad.

2010. aug. 12. 18:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés, mert szerintem a kutya és a macska más-más dolog miatt jó. A kutya hűséges, ragaszkodó, megvéd. A macska független, de mégis jön és szeretteti magát, megnevettet. Én mondjuk egy cicának vagyok a gazdája, de nem tudnék dönteni.
2010. aug. 12. 18:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, csupán nem egyformák. Nekem mindkettőre szükségem van. Imádom őket. A kutyát szeretem képezni, versenyezni, a macskát meg csodálni, kényeztetni, játszani vele.
2010. aug. 12. 18:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
egyértelműen kutya
2010. aug. 12. 18:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
de ha neked a macska teccik jobban minek raktál fel kérdést?
2010. aug. 12. 18:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi vagyok az emberek véleményére.
2010. aug. 12. 18:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt szeretem. A kutya sokkal több időt igényel, sokkal inkább társas lény. A cicák nagyon jól elvannak egyedül is, persze azért ők is igénylik a gondoskodást. Ráadásul nem kell őket sétáltatni. Viszont a kutya sokkal önzetlenebb szeretetet ad.

Van egy mondás, mely szerint az ember kutyát tart, hogy szeresse, gondoskodjon róla.

A macska embert tart, hogy az szeresse és gondoskodjon róla.

2010. aug. 12. 18:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A kutya hűséges az emberhez akkor is ha nem tudja jól tartani, nem tud neki enni adni.

A macska csak érdekből él az emberrel, amint talál jobb helyet gond nélkül ott hagyja a régit.

A macskák életművészek.

A kutyák rengeteg mindenre megtaníthatók, rengeteg területen segítik az embereket.

A macskák életrevalóbbak, ember nélkül vadállatként élnek gond nélkül, míg a kutyák ember nélkül csak vegetálnak, levertek.

A kutyák zavaróak ha kiszöknek, kóborolnak, ugatnak, ürüléküket össze kell szedni. A macska nem ugat, nem zavar az utcán, székletét legtöbbször elássa(hacsak tudja) és természetesen szobatiszta szinte ösztönösen. A macska lakásban tartva csendes, nem kell levinni, a kutya vonyíthat, ugathat, napi2-3x le kell vinni.

A macska is zavarhatja az embereket, pl. a kiscsirkék megfogásával, a bagzó macskák a vernyogásukkal, esetleg ha egy macskagyűjtő összegyűjt egy csomót az udvarába és büdös lesz és hangzavar, de ez az ember hibája.

Mindkettőnek sorolhatnám még az előnyeit és hátrányait és akkor a küllemet és a fajtákat még bele se vettük.

Kutyás és macskás is vagyok.

2010. aug. 12. 20:06
 10/15 anonim válasza:
76%
Macska,nekem valamiért szimpatikusabbak,sokkal kedvesebb velem mint egy kutya,és nem irígy.
2010. aug. 12. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!