Neostomosan készítményről valami vélemény?
Ha a spoton nem válik be lakásban, akkor ott már jól elterjedt a bolha . Így a kutya visszafertőződik.
A Neostomosan egy ampulla, aminek tartalmát 1 liter vízben kell feloldani. Alaposan el kell áztatni a kutya szőrét és nem szabad lemosni.
Neked a lakást is alaposan kezelni kellene.
Neostomosanos oldattal felmosni, bútorokat lefújni bőven. Mindezt hetente addig, míg a kutyád nem lesz bolhás a lakásban. Utána 4 hetente egy megfelelő spoton, és kész.
Mondjuk a Neostomosan elég büdös. Az én kutyám kinti, ott nem zavar, de bentre kétszer is meggondolnám.
Töltheted egyébként az oldatot spriccelős flakonba is, azzal fújva sokkal kevesebb pancsolással tudod kezelni a kutyát, a szőrét meg közben te is át tudod borzolni kézzel. Sokáig (hetekig-hónapokig) hatásos marad egyébként felololdva is a flakonban.
A lakásban elszaporodott bolhát (parkettás, padlószőnyeges és járólapos rész is van) úgy sikerült kiírtani, hogy többször is végigfújtam a szőnyegeket-réseket bolhaírtóval (valami szürke spriccelős flakon volt), ez elvitte a nagyját, de a petéket nem ölte meg. Pár naponta ismételtem. Voltak jobban fertőzött pontok is, ott megálltam mezítláb, térdig fedetlen lábbal, arra szépen felugráltak a bolhák, azokat meg jó forró vízzel lemostam a kádban. Házibarkács, de működik.
1.vagyok. Ez érdekes, hogy a spot-on nem hat.
Nyakörvet próbáltál esetleg? Nekünk Forresto van és bevált.
A Neostomosannal egy hét után újra kell fürdetni?
Drukkolok, hogy eltakarodjanak a bolhák.Ez annyira durva, decemberben bolha. Igaz, nekünk februárban kullancs volt, majdnem belehalt a kutyám, akkor kapta a Forrestot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!