Milyen állatod van/volt? Hány éves+hogy hívják?
Nekem van 2 Rottweilerem (egy fiú meg egy lány) Tánya+Brúnó:)
Volt 2 csincsillám,ők eltávoztak sajnos :'(
Van 1 dzsungáriai törpehöri lány,a párja (fiú,neve:Fürge) őt sajnos elvitte az öregség:(
Nekem 2 kan kutyám van,egy 6 éves közép schnauzer,Ceed(Szid),és egy 2 és fél éves tacskó,Cimbi:).
Van egy kb.fél éves hím pézsmateknősöm,Spuri:)
A nővéremnek van 2 dzsungáriai törpehörcsöge,Stella és Petra:)
Volt már egy hörcsögöm,Cupi,de ő már 2 éve meghalt.A nővéremé,Puszedli,szintén 2 éve halt meg:(
Voltak kutyáink is:egy kan bobtail-óriás schnauzer keverék,Simba,ő meghalt,és 2 lány törpe schnauzer,Kóla és Milka(anyja-lánya),ők elszöktek:'(
Lehet,hogy nemsokára lesz egy lány kopasz tengerimalacom,talán Bella lesz a neve,de még nem tudom:)
14/L
Van: 1 vizslám: Bonci, 1 spánielem: Bradford, 1 törpe nyuszim: Bella, 1 csigám: Csigusz
Volt: 1 spánielem: Baltazár, öreg volt már...
Halaim, teknőseim, őket elajándékoztuk.
köszi a válaszokat:)
Nagyon sajnálom azokat,akiknek már nem él az állatkájuk:(
Nekem van 1 királysiklóm, Marilyn Manson és egy királypitonom Aname Misa.
Van 2 patkányom is, Kitty és Lola :)
13/L
Vannak: -kutya
(2 éves fekete szálkás szőrű tacskó keverek szuka (Jázmin), 9 éves Rottweiler kan (Alex), 15 éves Nemet juhászkutya (Bundás, Bundi), 3 éves rövid szőrű fekete-fehér-tigriscsíkos tacskó keverek szuka, 2 éves tigriscsíkos kopó-vizsla keverek)
-ló
(11 éves szeplős szürke arab herélt (Vihar), 1 éves pej Magyar sportló kanca (Felhő), 6 éves sötétpej Holland felver kanca (Zora), Zora csikója Luszi aki 1 éves sötétpej Holland sportló kanca, 10 éves fekete Nóniusz herélt (Zorro), 8 éves Magyar felver pej Kanca (Sziszi),
10 éves Kisbéri felver sárga kanca (Lola),5 éves sotetpej Holsteini herélt (Betyár), 12 eves szürke Welsh B poni (Szepseg) és Szépség lánya Leila 3 honapos kanca csikó).
-macska
(2db 3 hónapos házi macska teknőctarka nőstény (Landen, Jenna), 1 éves vörös-fehér tarka házi macska kandúr (Garfield),
8 éves cirmos színű házi macska nőstény(Csilla),
5 éves vörös házi macska kandúr (Lexi)
2 éves cirmos-fehér házi macska nőstény (Szöszi)
-tyúkok, kacsák, libák, pulykák (nekik nincs nevük)
nekem van 1 tengrimalacom a neve: Zsömi és 1 éves,fiú
és van 3 macskám:
neve Hangya: ő eltűnt de volt már hogy 6-7 hónapra elment remélem még visszajön 5-7 éves lehet és fiú
neve: Tigris bejött az udvarunkba 9 napja és azóta itt van:D
korát nem tudom, lány
neve: Pamacs ő is ideszokott 5 napja fiú
nekem egy 3 éves németjuhászom van, a neve Kántor
egy 9 éves pulim, Burkus
egy 3 éves magyar sportlovam, Kacaj
egy 18 éves kisbéri félvérem, Sólyom
egy 3 éves shetlandi pónim, Amadeusz
egy 11 éves herélt kandúrom, Kacola
továbbá tyúkok, két kecske, jónéhány "hátsó" kutya meg macska, és egy szamár
Hello,
volt egy csomó aranyhörim: Trikó(azt hiszem 2 ilyen nevű is),Tikó(ebből is kb 2 volt).
1 élő aranyhöri: Csigusz:D
1 kutya, csivava(chihuahua) a neve: Molly
lehet hogy lesz 1 t.cocim
Na meg a barátom:D :)
Üdv:D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!