Ha az erdőben találok egy koponyát, azt haza szabad vinni?
Figyelt kérdés
Ha egy erdőben találok mondjuk egy őz vagy rókakoponyát (nem húsos, csak csont) azt haza vihetem hogy kifőzzem és kikészítsem?2020. nov. 8. 11:42
1/10 anonim válasza:
Törvény szerint nem, az az erdő tulajdonosának vagy a vadgazdálkodásnak a tulajdona.
2/10 anonim válasza:
Igen. De ha emberkoponyát találsz, azt azért jelentsd be :D
4/10 anonim válasza:
Nem nagyon, de senkit nem érdekel. Trófeát (tehát amin agancs/szarv van) vagy csak agancsot viszont ne.
5/10 anonim válasza:
Miért én elvihetek akármit a te területedről, mert "találtam"?
6/10 anonim válasza:
Én anno haza vittem. Ki nem sz*rja le :D
7/10 anonim válasza:
Azt elhiszem. A magyarok szeretnek lopni, mert "ki nem szarja le"
8/10 anonim válasza:
Nyilván akinek a tulajdona az erdő, az egyesével összeszedi magának a koponyákat.
9/10 anonim válasza:
Elviheted, csak utána ne csodálkozz, ha elszaporodnak a vadak, mert nem lesz miből pénzük a vadászatra.
10/10 anonim válasza:
jog szerint nem,gyakorlatilag senki le sem szarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!