Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hová kerülnek az elhullott...

Hová kerülnek az elhullott állatok?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem a kertjében akarja eltemetni, mit kell tenni, ha elpusztul a macska vagy kutya?

2020. nov. 4. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Pl Miskolc mellett az erdőben van kisállat temető.
2020. nov. 4. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 Mi az erdőbe vittük ki őket és elástuk. Kukába biztosan nem dobtam volna kutyát, macskát.
2020. nov. 4. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:

@12 ez azért nem akkora rejtély. Több kutyát,acskát elbúcsúztattam már. Egy szemeteszsákban elvittük egy erdős helyre és elástuk.

Az egyik kutyámat elaltatták, őt az állatorvosnál hagytuk és ott elhamvasztották. De egy másik aki csak ott halt meg, neki pl. kiadták a tetemét és nekünk kellett elásni.

2020. nov. 4. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Úgy érted, hogy kidobják a szemétbe???

2020. nov. 4. 13:24
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

Bocsi, biztos nagyon naiv vagyok.

(12/17-es vagyok)

De egy panellakásban lakó honnan szerez egy ásót, hogy elássa bárhol is?

Meg mondjuk nincs kocsija, hogy viszi ki az erdő szélére?

2020. nov. 4. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
#18 Istenem.... te hogy maradtál eddig életben?? Ásót kér valakitől, akinek van. Ha kocsija sincs, akkor elfuvaroztatja magát valakivel. Több hülye kérdésre nem válaszolok neked, mert ebből már egyértelmű, hogy trollkodsz. Ha nem, akkor pedig fogyatékos vagy, és a gondviselőid még nem vették észre, hogy megint egyedül garázdálkodsz a neten.
2020. nov. 5. 01:03
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
@18 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ uh...
2020. nov. 5. 01:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, aki nem tudja/akarja elasni valahol. Elég kevés válasz érkezett érdemben (nekik köszönet), az meg nem érdekel, hogy ki mit gondol arról, hogy ki eszik a dögkútból, mert nem ezt kérdeztem.
2020. nov. 5. 15:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha panelházban él, akkor felhívja egy barátját, ismerősét, akinek van kertje, hogy "Figyelj, sajnos jobblétre szenderült a kutya. Szeretném eltemetni." Nyilván, aki kertes házban lakik, ott van ásó.

Ha nincs ilyen ismerőse vagy nem opció, akkor

1. Szerez/vesz egy ásót, és elviszi egy erdős részre és ott elássa

2. Vannak ilyen vállalkozások, akik elszállítják és elhamvasztják, majd visszahozzák egy urnában.

2020. nov. 5. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!