Mit tartsak egy 40x80 alapterületű 50 cm magas terráriumban ?
Gekkó? Kaméleon? Vagy teknős?
Amúgy jól csinálod. Először határozd meg mit akarsz. Olvass neten utána melyiket hogyan kell tartani. Mennyire bonyolult nehéz vagy épp költséges.
Beszerzed az összes eszközt és ha mind megvan akkor jöhet az állat. Sokan fordítva csinálják sajnos és utólag jut eszükbe hogy kéne uvb lámpa stb..
Igen, ezt az “előbb vásárol, aztán kérdez” mentalitást sajnos tapasztalom akvarista téren. Ezért is igyekszem fordítva csinálni. Leopárdgekkón gondolkodom, de még várok válaszokra hátha mond valami valami “érdekesebbet” ami megfogja a fantáziámat.
Jó pár tekercs toalett papír is elférne benne.
Esetleg zoknik, alsógatyák.
:)
Alsógatyáknak, zokniknak, pálinkáknak már van helye.
#11 a szilvásbuktát én is szeretem.
Hörcsög is megfordult a fejemben de vannak már tengerimalacaim és nem lenne túl nagy ugrás mellettük egy hörcsög :D Majd még meggondolom.
Nem tudom mit szeretnék igazán. Elsősorban kígyó-gyík féle irányra gondoltam, de még nem döntöttem véglegesen. Lehet valamilyen gekkónál vagy kaméleonnál maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!