Csípett már meg pók M. o. -on? És fájt? XD
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 14:03
1/11 anonim válasza:
Nincs olyan felnőtt ember, akit ne csípett meg volna pók, ha máshogy nem álmában, mikor ráfekszik. Egy ember több mint két pókot eszik meg élete során álmában.
2/11 anonim válasza:
engem csípett meg már álmomban. nem éreztem akkor semmit.. a csípés egyébként ilyen pici kemény pötty és nagyon viszket.
3/11 anonim válasza:
engem állandóan megtalálnak. heti minimum 3 pókcsípésxD
és nagyon viszket:-S
4/11 anonim válasza:
Csípett. Nem rosszabb a szúnyognál, legfeljebb tovább megmarad.
5/11 anonim válasza:
Igen, éppen aludtam, az a kis szemét meg rám mászott és megcsípett. :D És igen, fájt, mint állat. :D
Tudtam, hogy le kellett volna csapnom. xD
6/11 anonim válasza:
Igen, keresztespók és rohadtúl viszketett! X(
7/11 anonim válasza:
engem eddig látványosan kétszer! fogalmam sincs milyen pók volt, de nagy lett, piros, és viszketett, de az egyik az fájt is! :S az egyik az arcomon volt az orrom mellett, a másik pedig a szemhéjamon.. és mindig akkor lettem megcsípve, amikor a legjobb barátnőmnél aludtam xD
8/11 A kérdező kommentje:
Az igen! Engem már minden csípett meg de pók nem, azért kérdeztem bár ilyen. Nagyon nagy pókot xD meg nem fognék max szakértővel állatkertben.
2010. aug. 8. 22:10
9/11 anonim válasza:
heh engem még csak megharapott xD Vagyis két kis pötty volt a kisujjamon amikor lenyúltam a nővérem ágya alá xD Szerencsétek h nem madárpók volt
10/11 anonim válasza:
nekem van egy pók lakótársam, egy elég nagy teremtés........
ott él már vagy tavasz óta az ágyam felett van a sarokban:D
és sztem igaz a feltevésem, hogy csípett meg...elég nagy piros foltot okozott és kicsit fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!