Kutya vagy macska? Melyiket szeretitek jobban?
Nekem is van mindkettőm és nem tudok választani mert mindkét fajt más miatt szeretem.
Nekem így kerek az élet, hogy van ez is, az is :)
A kutyáktól félek gyerekkorom óta.A cicákat nagyon szeretem.
Viszont szeretek felülkerekedni a félelmeimen, úgyhogy tervbe vettem egy "terápiás" kutyus befogadását.
A macskás válaszokat a kutyások, a kutyás válaszokat meg a macskások:D Ettől szép Magyarország, klasszikus dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállás:D
Amúgy szerintem attól függ kinek, más-más kapcsolatot lehet létesíteni kutyával és macskával. A kutyával természeténél fogva egy alá-felérendeltségi viszonyt lehet kialakítani ahol az egyik fél a falkavezér a másik pedig követi. Kollaboráció, de nem demokrácia. A macska ezzel ellentétben egy önálló állat és soha nem fogja egy ember se elérni hogy egy macska alárendelt legyen neki. Egy cicával együttműködni lehet és a közös jót keresni. Egy macska, ha ő valamit nem akar, akkor nem fogja megcsinálni, csak azért mert az embere kéri:D Mit érdekli az őt. A kutya ezzel ellentétben kútba is ugrik, ha azt kérik tőle. Mindegy, csak a gazdi örüljön. Úgyhogy merőben más a kettő, kinek ilyen, kinek olyan kapcsolatra van igénye.
Én is szeretem mindkettőt. De talán a cicákat picivel jobban :)
Amúgy igen, én se értem, hogy miért kell a válaszokat azért lepontozni, mert valaki nem ért vele egyet. :D
(Igen, tudom, én is le leszek pontozva :( :'DDD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!