Mi az az apró, zöld bogár, ami nyáron tucatszámmal megtalálható, és az ablakon is mindig berepül? (lámpafénynél)
Nemtuom,de én baba koromba kraptatának neveztem el.
Nem nagy bosszúság csak akk hogyha a szobába van. És pár óra alatt úgy is meghalnak
Az előző válaszadó által belinkelt rovart fotóztam le az egyik éjjel :O
Szerintem tök szép állatkák. Köszi :D
valami ilyesmi. Azért érdekelne, mert én az Alföldön lakok, de most a Balatonnál tartózkodom és mindkét térség tele van velük. Szóval rákerestem neten "green bug" keresőszóval, és ehhez hasonlóak azok a kis teremtmények...
A bug az angolul poloska... a bogár meg csak egy rovarrend, nem minden rovart tartalmaz.
Hoozá mit szólsz? Zöld bogyómászó-poloska: [link]
14:22-->
a bug minden ilyen kis bogarat/rovart jelöl az angolban(legalábbis nekünk úgy tanították).
egyébként hasonlít a képen látható kis állatkára, csak ez véknyabb, és teljesen zöld. a színe pont ilyen. de már annyira nem zavar, megszoktam őket. De azért érdekelne a nevük az újdonsült/ideiglenes "lakótársaimnak".
utolsó: nagyon könnyen szét lehet őket lapítani. Én mindig papuccsal esek nekik, utána úgy kell őket levakarni a falról.(most remélem nem jönnek az állatvédők lelkes csoportjai, hogy kiálljanak a kis zöld bogár jogaiért:D)
Egyébként kitines a szárnya, mert lehet hallani, ha nekikoppan a falnak. Egyébként azon csodálkozom, hogy egyáltalán ennyi sok van belőle a nagyvárosi lakótelepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!