Sokfelé lattam már kecske nyájat,de mindig volt közöttük egy szamár is,miért?
Figyelt kérdés
Valami hagyomány, megszokás?#Kecske,szamár
2020. aug. 25. 10:59
2/11 anonim válasza:
Tudósok megfigyelték, hogy a szamarak tökéletes kecskepásztorok. Sokan azért vesznek szamarat, hogy ne kelljen kecskepásztort fogadni.
3/11 anonim válasza:
Hát, valakinek őriznie kell a kecskéket...
4/11 anonim válasza:
Na, ez engem is érdekelne, mert tényleg mindig így van. :D
5/11 anonim válasza:
1 es jól mondja,elzavarja a ragadozókat,képes rá.
6/11 anonim válasza:
Utolsó! Arra nem kutyát szoktak tartani? Amerre mi sétálunk, ott vannak kecskék meg birkák, plusz 1 szamár. De ott van egy káj is pl.
7/11 anonim válasza:
Persze van kutya jó,hogy van kutya,de a szamár is képes rá elzavarni a ragadozókat.
8/11 anonim válasza:
Ez nagyon komoly, sosem gondoltam volna. :D
9/11 anonim válasza:
Szerintem az is közrejátszik, hogy a kecske nem marad nyájban magától, mint a juh.
Ha van egy szamár is, ahhoz igazodnak.
10/11 anonim válasza:
Pár hete láttam egy kecskenyájat, és tényleg ott is volt szamár 1, bár pulik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!