Ha te kreatívan fotoznád le a kutyusod orràt hogy csinálnád?
Figyelt kérdés
Szoval van egy feladatom hogy fotozzam le a kutyàm orrát de valami kreatív dolog legyen benne nincs ötletem.2020. aug. 6. 08:54
1/10 anonim válasza:
Legyen kicsit festékes vagy lisztes(😂)
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Fogj egy nagy kartonlapot, vágj ki egy akkora lyukat ahol az orra kifér, és rajzolj valami vicceset köré :)
Hirtelen csak ezt a képet találtam, kerítéssel
4/10 anonim válasza:
Valami ilyesmi, esetleg úgy hogy csak az orra látszik :D
Kísérletezhetsz több szögből, például pont oldalról vagy felülről
6/10 A kérdező kommentje:
Köszön ez mind jó ötlet 😊
2020. aug. 6. 09:53
7/10 anonim válasza:
Ha kibírja, akkor akár egy jutalomfalatot is rárakhatsz az orrára
8/10 anonim válasza:
A kutya orrát és annak a tükörképét fotóznám
9/10 anonim válasza:
Amúgy valaki bejelentette a válaszomat? Csak mert nem találom... 😭 Pedig nem is írtam semmi bántót
Ezzel a képpel, lehet csak nekem nem mutatja, akkor bocsiii
10/10 anonim válasza:
(o) Tilos reklámot közzétenni, üzletszerű kereskedelmi tevékenységet folytatni, más weboldalt népszerűsíteni, linkkampányt, multi level vagy affiliate marketinget folytatni, a többi Felhasználót burkolt marketingtevékenységgel megtéveszteni.
Az oldalad reklámozása az, sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!