Így néz ki, ha a macska megrágja a headset kábelét?
#Macska rág kábel
2020. aug. 6. 08:17
2/13 anonim válasza:
Ha vannak rajta apró tűfog nyomok akkor igen
4/13 anonim válasza:
Elég szabályosan van bevagdosva.Fura.Nem macska volt.Fognyomokat tűszúrás szerűt látsz-e rajta?
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem macska.
Az szokott így kinézni, ha pl odazárod a fiókkal vagy szekrényajtóval és az elnyírja a szigetelést...
6/13 anonim válasza:
Nekem a cicám véletlen megharapta az ujjamat és ahogy elöttem is írták azt kell nézni hogy van e rajta tűszúrás szerüség. Nem erősen harapott meg de elkezdett picit vérezni az ujjam szóval ha cica volt akkor van "tűszúrás" is. De nagyon szabájosan van és mesterségesnek tűnik.
7/13 anonim válasza:
#1-es vagyok, #5-ös jól írja, csak még mindig kiváncsi vagyok, hogy miért.
8/13 anonim válasza:
szerintem a szigetelése elöregedett, vagy a napsütéstől tönkrement...
és akkor egy kis csavarással is lepödrődik róla.
9/13 anonim válasza:
Nincs kizárva, de nekem nem macska-nyomnak tűnik.
Szerintem is inkább oda lett csípve valahova.
(Bocs a "gyanúsítgatásért", de infó híján inkább leírom: ha a cicára gyanakszol, és esetleg kiderül hogy ő tette, ne büntesd meg! Nem fogja tudni, hogy miért vagy rá mérges. Arról meg fogalma sincs, hogy mi az a "headset", nem tudja hogy neked az fontos, ő csak egy lógó, vicces bigyónak látja a kábelét. Minden féltett dolgot zárj el előle, ha nem használod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!