Ez normális? Bőv. Lent
Az a helyzet velem, hogy nem tudom miért, de undorodok a madaraktól, illetve, hogy megfogjam azok tollát.. bármilyen madárról is van szó.
Ez csak velem van így, vagy mással is? :S
16/L
Sokan küzdenek madárfóbiával, szerintem ettől még nem vagy zizzent:)
Ha tudod, akkor kerüld ki őket, meg a tollaikat. Egyébként én sem szívesen fogok meg nagyobb tollakat, bár nekem volt hullámos papagájom, de nála nem zavart a toll.
Szevasz:)
viszonylag mázlista vagy, h pont a madár, mert azokat nem kell fogdosni az életben.
Viszonylag szerencsétlen vagy h pont a madár mert ugye városokban elég közel mennek, röpülnek el hozzád.
de van ilyen.
Teljesen normális. Rengetegen félnek valamitől. Egyébként ornitofóbia a madaraktól való félelem, de azt hiszem van aki csak a madártolltól retteg. Van egy ismerősöm, aki a galamboktól retteg. Ha megy az utcán és meglát egyet a járdán, inkább átmegy az út másik oldalára. Én amúgy imádom a madarakat.:)
igenigen, a galambokat én is utálom... megyek pesten vmelyik aluljáróba, és repül felém egy, húúú az valami kegyetlen rossz.. :S még jó hogy nem pesti vagyok.
am köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!