Új szülött kecskének milyen nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Hófehér a színe és lány.2020. júl. 2. 10:02
31/49 A kérdező kommentje:
új vagy itt , igaz? ez lepontozósdi már kedetektől jelen van sajnos. ha nem tetszik egy válasz leírom , ha igen akkor, megköszönöm, pont ezért nem értékelek senkit, nem látom értelmét a pontozásos rendszernek ,főleg mivel ilyen kérdéseknél maximum a kérdezőnek szabadna pontoznia.
2020. júl. 2. 11:46
32/49 anonim válasza:
Egy ember maximum néhány százalékot ronthat egy válaszon. Ahhoz hogy pirosba menjen a karika, nem elég, hogy a kérdező lehúzza. Úgyhogy le lehet nyugodnia p.csába. :D
33/49 anonim válasza:
Akkor ronthat nehany szazalekot, ha mar tobben pontoztak.
34/49 anonim válasza:
ti totál imbecilek vagyotk kit érdekel a pontozás meg a százalék? Jó ég én törlöm magam
35/49 anonim válasza:
Ki az a hüje búza, aki mindenkit lepontoz?! Huje Kocsog!
37/49 anonim válasza:
Akkor a Szmutyi nem illik hozzá; pedig cuki lett volna. :) Gizella szerintem aranyos lenne. :):)
39/49 anonim válasza:
Szerintem is Vanessza az igazi.
40/49 anonim válasza:
Szerintem neved el mondjuk...... "Alepontozoskurvnyadat"-nak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!