Vadászati tanfolyam mennyire nehéz?
Nekem van egy ismerősöm, aki ilyent végzett. Háááát, ő nagyon nem bővelkedik észben.
Szóval ez alapján nem lehet túl nehéz. De lehet tanfolyam válogatja, biztos itt is van papírgyár és kemény anyagot megkövetelő tanfolyam is.
Az egyik legbutább ember, akit ismerek, nemrég lett hivatalosan vadász. Szóval annyira szerintem sem lehet nehéz.
A legelső, amit tanulj meg, az indok, hogy azért ölöd az állatokat, mert szereted és véded őket.
A tanfolyam konnyu es a vizsga is.
Csk ha tenyleg vadasz i akarsz, akkor a fegyver resze az ami necces. Sokba kerul sokba fegyver a tartasa stb.
Hű, de nagyon tudjátok!
Elmondom, sokat kell. Először is meg kell tanulni az egyes állatok élőhelyeit, vadászai idényét, mik őshonosok, mik nem, meddig élnek, mivel táplálkoznak, hogy hívják a hímjét, nőstényét, kicsinyét, trófeáját. Vadászható-e vagy sem, a biológiáját, szaporodását, ezek elnevezéseit. Mikor lehet kutyát használni, mikor nem, melyik kutya mire jó.
Vadászati jogszabályokat kell beseggelni, fegyvertant, fegyver részeit. És persze van lövészeti gyakorlat is, és elsősegényoktatás.
Az viszont tényleg hátrány, hogy intelligenciateszt az nincs, így sok s*gghülye is lehet vadász, ahogy az első az ismerősén keresztül tapasztalta.
És ez nehéz? :D
Egy vizsga időszak 10-szer nehezebb egy ilyennél, könyörgöm. :D
Érdekes, hogy hatos, aki szerintem korrekt részletes választ adott, így le van pontozva.
Nem modern fegyverrel akarok vadászni, hanem íjjal és csapdákkal amiket én készítek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!