Meddig szenved egy félig eltaposott csiga? Nektek is bűntudatotok van ilyenkor?
Sajnos eltapostam egyet, pedig mindig a földet nézem pont azért, hogy ezt elkerüljem, főleg esős időben, és mégis véletlenül eltapostam egy nagy csigát, de csak a házát.
Mikor visszafelé mentem kb. fél órával később, láttam, hogy még él.
Most nagyon bűntudatom van, mert nem tudom meddig szenved, gondolkoztam, hogy megöljem, de egyszerűen nem ment.
:((
Sérülés függő,illetve hogy milyen az időjárás.
Ha nagy a sérülés és napos idő van, akkor 4-5 óra, ha csak kisebb és párás nedves 1-2 nap,is akár.
Nem néztem meg olyan alaposan, de ha mondjuk nagyon kicsi a repedés, és tud még mozogni, akkor is tutira nem élné túl?
Azon gondolkodom, hogy mégis csak véget kéne vetni, akkor a szenvedésének, nem tudtam, hogy ilyen sokáig elhúzódhat.
Ha csak repedés azt túléli, illetve ha a ház "kijratánál" törik le egy darab azt is,csak akkor pusztul bele ha a szervei is sérültek, vagy ha nem tud gyógyulni/lenőni az adott házrész.
1.-voltam
Én is el szoktam pakolni őket, ha észreveszem a járdán, és köszönöm a kedves hozzászólásokat, de akkor is rosszul érzem magam.
Néha jobb lenne kevésbé ilyennek lenni, egyszerűbb lenne. De jó tudni, hogy mások is odafigyelnek a járdán.
Tök jó ezeket olvasni.:)
Amúgy tegnap hazahoztam, nem hagyott nyugodni a tudat, hogy ott szenved egy élőlény miattam, és már elég messze ment, megnéztem és szerintem csak a háza sérült, legalábbis remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!