Ki az aki, minden állatsimogatás után kezet mos?
Figyelt kérdés
Csak úgy eszembe jutott ez a kérdés. Én igen. De tudom vannak akik szó szerint csókolóznak is a kutyákkal. Ti hogy álltok ezzel?2010. júl. 31. 11:43
11/28 anonim válasza:
Van hogy megmosom, van hogy nem. Pl. indulás előtt megsimizem a fejét, akkor nem rohanok kezet mosni.
Ha enni készülök, akkor megmosom.
A számítógépnek meg mindegy, hogy kutyás vagy nemkutyás kézzel nyomom a billentyűket.
12/28 anonim válasza:
Én csak akkor mosok kezet ha eszek utána!:D
Na meg szobakutyus és nem büdi meg semmi!:D
Anyukámhoz ha csak 1 picit hozzáér 1 kisebb szőr szál akkor már fut kezet mosni!:D Apukám meg eljátszik a kutyusaimmal!:)
13/28 anonim válasza:
Én macska után nem mosok kezet, pedig igyekszem. Akkor mosok ha muszáj, de inkább akkor amikor már bezárom éjszakára. Mert nem moshatok 10 percenként kezet.
14/28 anonim válasza:
A saját kutyám után nem szoktam kezet mosni, max. ha pont enni készülök vagy wc-re megyek, akkor igen. De amúgy nem szoktam a fürdőszobába rohangálni kutyázás után, mert szerintem az én kutyám tisztább sok embernél is. :) Idegen kutyák után mindíg mosok kezet, sose lehet tudni milyen betegsége van egy idegen kutyusnak.
15/28 anonim válasza:
Kemoterápiát kapok, így nem is simogathatok kutyát, sajnos :(
16/28 anonim válasza:
nekem egy cicám van. ha megsimogatom, avgy kaját adok neki(uyge akkor is megsimogatom) midnig kezet msook utána...most hogy nyár van legalábbis :D amjd ha suli lesz, meglátom mennyire érek rá befutkozni kezet mosni:D
17/28 anonim válasza:
Én nem. Tulajdonképpen egész nap dögönyözöm őket, nincs kedvem mindig a mosdóba szaladgálni kezet mosni.
19/28 anonim válasza:
Én sem mosok kezet. A kutyusom szobakutya, minden nap lemosom langyos vízzel a pofiját, lábát, szőrét. Csak olyan kutyát simogatok meg akiről tudom h rendesen el van látva (oltás, tisztán tartás).
Amúgy csak akkor mosok kezet ha a keresztlányom jön és éppen ő van dögönyözésen :)
20/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) az én anyukám is mindig kezet mos és nekem is szól, mert mi az udvaron tartjuk a kutyust.
2010. júl. 31. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!