Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol tudok rendelni ahol...

Hol tudok rendelni ahol szombaton is ki szállítanak?

Figyelt kérdés
Kutyatápot szeretnék, de nincs kocsi. Kettő kutyának akarok rendelni nagyobb adagot.

2020. jún. 3. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznap semmilyen idősávban nem jó? Úgy tudom, a GLS-nél lehet kérni adott idősávba szállítást, nem kell várni reggel 8-tól este 8-ig.
2020. jún. 3. 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne,de este úgy 17.40-től,.mert mindig úgy érek hazam
2020. jún. 3. 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Olyan webshopot keressek ahol van gsl?
2020. jún. 3. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Érdemes megpróbálni, de nem tudom, hogy most a GLS hogy szállít, nem módosítottak-e a vírushelyzet miatt, én inkább csomagpontra rendelek, és ott van módosítási lehetőség rendelés után, szoktam is időnként élni vele, mert van, ahol a webáruházi rendelésnél csak futáros rendelést lehet megadni, házhoz szállítással, és amint a GLS-nél van, és megküldik az értesítést, egyből módosítom is, azért javasoltam ezt, hogy nézz rájuk, hátha, mert náluk bele tudsz nyúlni.
2020. jún. 3. 13:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Ohh csomagpont felénk dehogy... 15-kor zár minden hétvégén is vírus előtt is. De körbenézek még
2020. jún. 3. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem csak csomagpontjuk van, csak én oda szoktam kérni a rendelést, mert nekem munka mellett jobb, és útba is esik. De házhoz is szállítanak, csak nem reggel 8-tól este 8-ig kell várni, hanem sávosan adnak meg pár órás időpontokat. Amikor kiértesítenek, van egy ajánlásuk, mikor terveznek jönni, ha ez neked nem jó, van egy link az értesítésben, ahol tudod módosítani, átvételi helyet, kiszállítási címet és időpontot is. Lehet, hogy félreérthető volt, amit írtam. :-)
2020. jún. 3. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Okés, nézem köszi
2020. jún. 3. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!