Mi a véleményetek a kiképzőszoknyákról? Mekkora méret kellene?
Nyárára szeretnék beszerezni egyet, de sajnos olyan alakom van, hogy fenékrészen eléggé kiszélesedek. A derekam, ahol a szoknya lenne, 90cm, a csípőmnél 116cm. Kétféle van, ami tetszik, az egyik csípőrésze 126 cm, derékban 102-124.az eggyel kisebb dereka 88-110, csípője 112. Ez szerintem csípőben szűk lenne, de a másik derekát nem tudom be lehet e húzni 90re.
A másikfélének csak a szélességét adták meg, 63cm szemből. Ennek a kisebb verzióját próbáltam, egy nálam sokkal vékonyabb barátnőmnek van, így gobdolom rám kicsi lenne, de a derekát nem húztam szét annyira, hogy lássam.
A kérdésem annyi lenne, hogy ezeknél mennyire kell szigorúan venni a méretet? A derekukat mennyire lehet behúzni? (gumis mind a kettő plusz van csatjuk is) És hobbikutyásnak mennyire ajánlott? Vizet, jutalomfalatot, néha labdát és a telefonomat tenném bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!