Ilyenkor mit kell vagy illik tenni?
Semmit.
Így járt.
Majd legközelebb megtanulja, hogy vigyázzon a macskájára.
Félreértés ne essék,nem vagyok szívtelen, sőt. De nehogy már én szégyelljem magam azért, mert a kutyáim a saját telkemen szabadon vannak, és az ő macskája meg hergeli őket...aztán szendvics lesz a macskából.
Ha egy macskát széttépnének, akkor egy gyereket is szét fognak, aki a bedobott labda után mászik be a kerítésen.
Meg kell nevelni a kutyákat
Na még az lenne a szép, ha idegen gyerek mászna be a telkemre! Akkor a betörőt se bántsák, vagy mi?
Nem tudsz tenni semmit. Nálunk is van 2 benti macska, a kutyával imádják egymást. De ha a szomszéd öreglány macskája átjön a kertembe, akkor annak volt, hogy belecsípett a seggébe amikor kergette.
Szólj a szomszédnak, hogy oldja meg, hogy ne mehessen át hozzátok a macska, elvégre ki sem mehetne a kertjéből...
5, te hülye vagy? Kutyától függetlenül ne mászkáljon át a hülyegyerek más kertjébe ha beesett a labdája, ha nem. Magánterület, magántulajdon. Szép lenne, ha mászkálnánk át egymás kerítésén más kertjébe.
Elkéri ha otthon vannak, ha nem, akkor vagy bukta vagy megvárja amíg hazaérnek?
Nem divat mások kerítésén beugrálni, nem tudom te hol nevelkedtél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!