Mi lehet? Madár v vmilyen rovar?
Figyelt kérdés
nagymamám virágoskertjében szokott repkedni esténként ,de nem tudom h mi is az mert egy kicsit "félek" tőle h közelebbről is megnézzem és csak az udvari villanyfényben látom, olyan mintha vmi nagy bogár lenne,v szitakötő féleség de mégis mintha szárnya lenne mint egy madárnak, kisebb mint egy veréb...lehet h hülyén hangzik az egész,de esetleg vkinek vmi ötlete...2010. júl. 23. 19:18
11/12 anonim válasza:
de jó énis láttam már ijet de már jó hogy tudom hogy miez.
12/12 anonim válasza:
Elször: a kolibri egy madár, a szender pedig egy rovar. A denevér a kérdező által leírtak miatt kiesik, mert ilyenekre nem képes. Ez pedig TUTI, hogy kacsafarkú szender lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!