Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi ez a bogár? O_O hogy hívják?

Mi ez a bogár? O_O hogy hívják?

Figyelt kérdés

tegnap este beesett a szoba ajtóm alatt(mert van ott pár centi hely)és mivel most bontjuk a falat az ablak miatt ezért csak egy fólia van az ablak helyén.és jönnek a világosságra az állatok..

éjszaka volt olyan 1 fele és beesett.egy ilyen fekete bogár.gyorsan beszaladt az íróasztal alá.ott motoszkált.én természetesen felugrottam.és vártam hogy lecsapom.és nagynehezen kijött alóla.és lecsaptam vagy 10 csapás után meg is halt(légycsapó) és nagyon büdös lett a bogár miatt.mi ez az állat?vagy fél flakon dezodort kikellett fújni a szobába hogy ne azt lehesen érezni.

2010. júl. 23. 18:51
 1/5 A kérdező kommentje:
és olyan 3 centi lehetett.fekete.fej tor potroh.
2010. júl. 23. 18:55
 2/5 anonim válasza:
büdös szarvas bogár..lehet velük teniszezni:)
2010. júl. 23. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:

poloska?

[link]

2010. júl. 23. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne viccelj! 3 centis poloska nincs! Az nem szarvasbogár hanem egyszerű büdösbogár!
2010. júl. 23. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:
neem nemhiszem hogy poloska lett volna.mert ilyen hosszúkás volt.kb 3 centi hosszú és 1 centi vékony.és nemvolt csápja azthiszem.xd
2010. júl. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!