Milyen állatot tartsak?
Patkányt! Lehet hogy furcsán hangzik de tényleg jó választás. Legjobb ha párban tartod( 2 nőstény) és igen nagy ketrecet igényelnek. De ha egész élyszaka kint lehetnek a lakásba akkor jó a kisebb is. Nagyon intelligensek és be lehet nekik tanítani trükköket mint a kutyáknak.
Fontos hogy alaposan olvass utána a tartásának. Ide nem tudok leírni mindent.,,😆
A legtöbb állatnak az eltartása nem drága viszont az orvos árak nagyon durván felmentek.
Nyuszit csak akkor tarts ha kitudod engedni napi 5-6 órát a ketrecből.
Igazából egyik állatnak se drága az eltartása hanem a kezdő felszerelés az ami nagyon húzós. Én 30.000 forintot költöttem kezdésnek és CSAK az alap dolgokat vettem meg neki. A nyuszi ára az 12.000 forint volt és erre jött az oltás plusz az ivartalanítás ára ami megin 30.000 forint volt.
Még egy hörcsögnek is 30.000 forint csak a megfelelő felszerelés.
Mielőtt bármilyen állatot is magadhoz veszel nézz utána rendesen. Kereskedésből semmilyen állatot ne vegyél és ne fogadj el semmilyen tanácsot. Ez nagyon fontos!
Ha meglesz a kiszemelt állatfaj tegyél fel egy új kérdést vagy akár ennél a kérdésnél tedd fel hogy hol lehet jó infókat szerezni. Sajnos sok a fals infó mert még páran levannak maradva kicsit és a régi nem éppen egészséges és jó dolgokat reklámozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!