Mi a helyes? Tegnap reggel fiatal kihűlt kiszáradt kóbor macska vánszorgot a kertbe . A szája véreset nyáladzott tudtam hogy meregtől . Nem lehetett itatni . Rögtön elvittük a közeli kórhazba, vérvetel infúzió K vitamin .
Figyelt kérdés
Láttam hogy rosszul van , de 2 óra múlva ivott alomba pisilt . Remenykedtek az orvosok melegítőplédre tették pár nap kez3lés és kiderül . Ma 12 kor hívtak hogy hiába iszik sokat pisil dehidratalt marad . Vese leallhatott . Holnap 10ig ha nem javul megkérdezték el altassák e ?2020. febr. 4. 16:27
1/14 A kérdező kommentje:
Rövid időn belül 4 elmúlást éltünk meg hiaba volt gyors segítség , kezd unalmas lenni az er3dménytelen tehetetlenség .
2020. febr. 4. 16:37
2/14 anonim válasza:
Persze. Ha az orvosok úgy látják hogy azutan a pont utan nem menthető, akkor altasd. Feladni meg nem szabad, mert lehet legközelebb egy olyan mellett mesz el akin segíthettél volna.
3/14 anonim válasza:
Ha az összes elaltatás ehhez az orvoshoz kapcsolódik, lehet kellene legközelebb másokhoz vinni.
4/14 Tabbouleh válasza:
Nézesd meg másik orvossal, és ne add fel! Várj egy kicsit, hátha jobban lesz, adj neki még időt!
Szegény kis életke,hogy lehetnek ilyen kegyetlenek az emberek😔(a mérgező)..
5/14 anonim válasza:
Nem igazán értem! Ha pisil, akkor nem állt le a veséje. Ha van kiválasztás, akkor dolgozik a vese. Miért nem lehet lelkiismeretesen eljárni és adni neki leherőséget?
7/14 anonim válasza:
A veséje biztos nem állt le, ha van vizelet!
Vidd egy másik orvoshoz!
8/14 A kérdező kommentje:
Ez a 4. doki , mindig máshoz kerültek . A hője csökken a sok viz amit megiszik es a folyamatos infúzió ellenére kiszáradt marad .
2020. febr. 4. 18:42
9/14 anonim válasza:
Hasonlóképp jártam én is a napokban egy kóbormacsekkal. Bár az én dokim szerint nem méreg (neki csak a nyála folyik baromira).
Nem azt mondom, hogy mára hű de jól van, de egy minimálisat evett és ivott magától.
Ne add fel!
10/14 anonim válasza:
Elmúlt dél Kérdező!
Mi lett a cicával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!