Hol él a DELFIN? (rövid a kérdés)
Figyelt kérdés
Hol van olyan hely ahol a delfinekkel lehet úszni?:) A világ melyik részén?2010. júl. 22. 19:31
1/8 Toppancs válasza:
Én tavaly úsztam delfinekkel Amerikában, Orlandóban.(A hely neve:Discovery Cove)
Nagyon jó volt!
Ott még úsztam lepényhalakkal és mindenféle hallal. Még cápa is volt abban a hatalmas medencében, de az el volt kerítve:D)
Mellesleg a delfinnel nem csak úszni lehetett de simogatni és puszilgatni is!
ÉLETEM LEGJOBB ÉLMÉNYE VOLT!:D
2/8 anonim válasza:
Tengerekben, meglepő módon. Az más kérdés, hogy hol úszol velük, mert ugye vad delfineknél ez szerencse kérdés, nem lehet előre tervezni, kivéve persze ha betanított, de ennyi erővel medencében is úszhatsz velük.
3/8 A kérdező kommentje:
Gondolhatod,hogy betanitottra gondoltam.Első:köszi:)
2010. júl. 22. 19:50
4/8 anonim válasza:
Mi Egyiptomban úsztunk velük, a hely neve Sharm el Sheik.
5/8 anonim válasza:
minden óceánban előfordulnak. Az egyenlítőhöz közeledve a test méretük csökken, a sarkokhoz közeledve pedig nő.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2010. júl. 22. 20:22
7/8 anonim válasza:
Hawaii-n,például.Meg még egy csomó másik helyen:)
8/8 anonim válasza:
Egyiptomba van egy öböl meg a vöröstengerbe apukám hajótúrán volt ott ugráltak mellete a delfinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!