Szájkosár átfestése?
Van a kutyámnak egy nagyon jó szájkosara, nem is volt olcsó, viszont nem lehetett választani színt - olyat küldtek, amilyen épp jutott.
Nekem sikerült egy nagyon ronda árnyalatú zöldet kifognom, eleinte nem foglalkoztam vele, de egyre jobban zavar, tényleg csúnya, mások is megjegyezték már.
Arra gondoltam, átfestem valamivel. A szájkosár műanyagból van. Akril festékre gondoltam, de nem tudom megfelelő lenne-e. Ti mivel csinálnátok? Vagy hagyjam inkább?
Hagyd inkább, nem éri meg a kutya egészségét kockáztatni.
Esetleg ha a nyakörv és póráz is zöld lenne? Valami szép árnyalatú, vagy ami harmonizál a zölddel. Lehet úgy szebb lenne az összkép.
Ez egy külön agaraknak gyártott Nagy-Britanniából importált szájkosár, magyar viszonteladóktól rendeltem. Ott nem volt opció színre, miután megkaptam, megkerestem őket csere miatt, de szinte leteremtettek, hogy ez nem kívánságműsor.
Ezektől eltekintve nagyon meg vagyok vele elégedve, sokáig kerestem neki állatos boltokban szájkosarat, de egyik sem volt megfelelő.
Csak a színe az, ami borzalmas, egy krémszínű agár keverék szukán tényleg nem mutat előnyösen.
Azért gondoltam az akrilra, mert az elvileg nagyon erős, vízálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!