Van a falamon egy pók, leüssem?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogyha leütöm akkor balszerencsém lesz. De nagyon félek tőle2010. júl. 20. 00:07
21/28 anonim válasza:
A béka is megfogja a szunyogot, amúgy meg elárulok egy titkot van aki fél tőle. Engem inkább egyen meg a szúnyog- amire most nagy esélyem van mivel árvízterületen lakom- minthogy pók mászkáljon a szobámban.
22/28 anonim válasza:
Én 1600 volttal várom a rovarokat, megrázó élményben van részük, hallani a csattanást sokszor.
23/28 anonim válasza:
:D:DDDDDD "hát ki fog pókos pohárból inni??":D::DDDDD
dobd ki szerintem inkább most, mert büdi lesz a holtteste, meg azt hallottam ha magad mellett hagyod, este a lelke ott repked a szobádban és szanaszét harapdál és kiszivja az összes véred:))))
aranyos volt ez kérdés igy 3órakor felviditott,köszi:))))
24/28 anonim válasza:
Egy ilyen pókot simán megfogok a kezemmel és kidobom. Sőt, akár nagyobbat is. Én soha nem szoktam megölni őket, kellenek az emberiségnek.
25/28 anonim válasza:
Praktikusak poratka ellen is, és nekem kifejezetten tetszenek, (a barátom irtózik tőlük), meg hát ugye egy hazánkban élő pók csípése sem halálos, ezért elég elképesztő dolog félni egy nálunk akár ezerszer kisebb élőlénytől. A barátomat is szoktam cukkolni miatta. Máskor légy bátor másztasd rá egy papírlapra és rázd ki az ablakon.
26/28 anonim válasza:
jah...,egy kis pók milyen riadalmat tud kelteni emberekben!:D Mert ha madárpókok is élnének szabadon hazánkban,akkor megértem,de egy kaszáspóktól betojni?:DD
27/28 anonim válasza:
Ne legyél már babonás:D Ez egy emberek által kitalált butaság.
Ha félsz tőle, akkor csapd le, de mivel hasznos állat, inkább próbáld meg kitessékelni:)
Mondjuk én is utálom őket, szóval többnyire lapulnak:D
28/28 anonim válasza:
én Miklóshoz közel lakok, szóval jól tetted, hogy lecsaptad, mert ide még eljöhet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!