Miért gondolják a szülők, hogy egy kisállat jó karácsonyi ajándék?
Pl egy 1-5 éves kisgyereknek. Ha meg nem gondoskodik róla a gyerek akkor kidobják..vagy ha nem tetszik neki, más színűt akart vagy akármi, akkor is mehet a francba.
Mintha nem is egy élőlény lenne az a kisállat.
Most én is hirdetek 2 kiscicát.
Rossz körülmények közül hoztam el őket, betegek voltak nagyon, de már egészségesek.
Le is vettem a hirdetést és inkább csak ünnepek után rakom fel megint, mert csak fogyatékosok írtak rájuk. 10-ből 10 gyereknek szánta ajándéknak.
Vállaljak garanciát, hogy visszaveszem ha nem tetszik a gyereknek...vagy ha a szeme színe a későbbiek során nem lesz kék, akkor is vissza akarják adni...
Eljönnének kipróbálni pár órára milyen, és ha tetszik elviszik...
Allergiás a gyerek, de kell neki mer' kell.
Meg hasonló értelmes érdeklődők...
Mert egysejtű barmok, nem tudom szebben megfogalmazni...férjemmel ragadozó madarakat tartunk, ha nem etetett fel legalább 100 hörcsögöt, tengerimalacot a madarakkal bő egy évtizeddel ezelőtt, amikor divatba jött...mert a gyerek megunta, mert kiderült, h takkerolni kell, h nem csinál trükköket, büdös, hangos, akármi. És még így jártak szegények jobban, mert itt gyorsan vége volt a szenvedésnek, mert ezek az emberek simán elengedték volna a szabadba, hadd pusztuljon éhen, fagyjon meg, akármi, mert ők azonnal meg akartak tőle szabadulni. Akkoriban még nem nagyon volt, aki befogadja őket, így jutottak mindig hozzánk.:(
Az emberek jó nagy hányadának egy vacak plüssnyulat sem adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!