Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állat nem eszik 1-2 hétig?

Milyen állat nem eszik 1-2 hétig?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy állatkát, de mi az átlagnál többet nyaralunk, minden hónapban elmegyünk valahova min 1 hétre, van hogy 2 hétre.

Én kígyóra gondoltam, úgy olvastam, hogy a kifejlett példány 2-3 hetente eszik. Ellennénk-e együtt, ha kettőt vennénk? Nagy terráriumot szeretnénk, 3x2 méterest Vagy milyen állat van el egyedül ilyen gyakorisággal úgy hogy nem unatkozik és neki is jó?

2019. dec. 6. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Pók
2019. dec. 6. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Pók, skorpió, kígyó,...

De itt a VÍZ a gond. Azt macerásabb megoldani, időkapcsolós rendszert egy csapra meg hasonlók.

2019. dec. 6. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Döglött állat
2019. dec. 6. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Ne egyél te se 2 hétig. Élvezzétek az életet. Nem kell felelőtlennek lenni. Gyereketek gondolom nincs. Ne is legyen...
2019. dec. 6. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
mik ezek a kommentek? van állat ami elvan kaja nélkül hetekig , hónapokig..
2019. dec. 6. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:
41%

Puszta kíváncsiságból, mit dolgoztok, hogy minden hónapban 1-2 hétig nyaraltok?:) Csak adj egy jó ötletet.

Egyébként a kígyó valóban ritkán eszik, VISZONT nekem volt kígyóm és előfordult, hogy nem ette meg rögtön az egeret. Volt, hogy több napig, végül az egérke kezdte el enni..rágcsálni a kígyót. Ha nem vagyok ott és nem látom és veszem ki, a lüke kígyó felfalatja magát.

2019. dec. 7. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha kígyót veszel, akkor a világításnak is be kell lennie kapcsolva minden nap (vagy fűtésnek), ez megoldható időzítővel. A baj ott van, hogyha valami zárlatod lesz, vagy elektromos hiba lép fel, akkor nem vagy ott, pedig tüzet is okozhat. Én nem merném úgy elhagyni a házat hetekre, hogy nagy teljesítményű elektromos rendszer bekapcsolva marad. Ezen érdemes gondolkodni.

Vannak kígyók, amik elvannak párban, de olyan is, ami egyedül szeret lenni, ez attól függ milyen kígyót szeretnél.

Ha ezeket át tudod hidalni, akkor semmi akadályát nem látom a dolognak. Ahoz pedig nem tudom mennyire kell butának lenni, hogy valaki azért tegyen neked szemrehányást, mert hetente eteted a kígyód, ahogy kell. Fiatal korukban gyakrabban esznek, úgyhogy felnőttet lenne érdemes venni és lehetőleg olyat, ami eszi a fagyasztott egeret is, így nem kell aggódni amiatt, ha nem enné meg és bentmarad. Egy akkora terráriumban a higénia sem fog gondot okozni, ha a fagyasztott egér ott marad egy hétig, ugyanez a tisztítással, ilyenkor minél nagyobb, annál jobb. Gondoskodj arról is, hogy legyen búvóhelye, mert ha ekkora helyen van nyíltan az stresszelheti. Meg persze szükség lesz valakire, aki el tud készíteni egy ilyet.

2019. dec. 7. 17:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az állatkereskedésnél van olyan opció, hogy napidíj felében oda lehet vinni és vigyáznak rá, szóval nem lesz gond. :)

2019. dec. 8. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!