Ha patkányinvázió lenne a pincétekben, hívnátok szakembert, vagy magatok próbálnátok leszámolni a vésszel?
Ha patkányinvázió volna a pincémban, akkor először magamat verném dagatra és véresre, mert én olyan tiszta ember vagyok, hogy teljességgel KIZÁRT az, hogy a pincémben egy svábbogár is megteremjen.
A MÁSOK által odaengedett patkányokat, én magam szeretném elciánoztatni. Sajnos, erre már nincs mód, de egyéb halálos szerek léteznek.
Tehát a válasz: én magam ölném meg, mindet és soha nem hívnék szakembert. A legtöbb szakember amúgy is csak felpapirozott sarlatán.
Értendő azokat az emberekre is, akiket én hívok patkánynak, mert olyan embert bántalmaznak, szántszándékkal, aki mást sem kapott életében, mint embertelen sok fájdalmat - Szeretet és Szerelem címén.
Érti, akit illet.
Szakértő a macska.
Kettő belőle pont mindent megold.
Kutyáim vannak, szóval olyat biztos nem hívnék, aki méreggel dolgozik, max olyat, aki csak kutyát és/vagy görényt használ.
Egyébként pont jack russellem van és egeret már fogott, többet is, remélem időben "figyelmeztetne", ha betolakodó lenne a garázsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!