Dávid 777 kérdése:
A tegnap fialt a házinyuszim 10 kis nyuszit hogyan fog enyi kicsit szoptatni nem fog meghalni 1-2 mert nem kap elég tejet? Remélém mindegyiket megtudja etetni, mert eddig a nyulaim nem fialtak ien sokat mint most.
Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 22:26
1/5 anonim válasza:
Kiderül. Ha nem hát néhánynak annyi lesz. Ilyen az élet...
2/5 anonim válasza:
Nem fogja. Legalább 1-2 elmegy.
Lehet jelenteni, meg lepontozni! Én csak őszinte vagyok!
Egy állatorvos.
3/5 anonim válasza:
Szia én sok éve foglalkozom nyulakkal (több fajtával) és tapasztalatból mondom hogy sajnos biztosan megfog halni 1-2 esetleg több. Ez ellen nem tudsz mit tenni de semmi esetre se pelróbáld magadtól etetni a kisnyulat hogy ne haljon meg mert az anyja a többivel sem fog foglalkozni utána. Ne piszkáld őket,amelyik meghal nem biztos hogy az éhség miatt. Gyakran van amelyik kihullik a sorból csakmert nem életképes és gyenge.
4/5 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy természetes szelektáció.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válászokat,ha meghal 2-3 most ez van nincs mit csinálni.
2019. nov. 10. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!