Valaki rendelt már külföldről valamilyen állatot?
Repülővel.
Elégedett volt amikor megérkezett?
Mielőtt mindenki azzal jön hogy nem mindegy milyen állat stresszes neki...stb
Nem erről kérdeztem hanem hogy volt e valami probléma amikor meg érkezett? Elégedett volt?
Azt hiszem erre pont megfelelő az a mondás hogy zsákbamacska.
Te ki nézel valamilyen állatot a neten és megrendeled nem ismerve a feladót az tenyésztési körülményeket aztán mikor megérkezik jobb esetben él de nem pont olyan mint a képeken volt. Mit csinálsz akkor? Vissza küldöd?
Jobb személyesen elmenni az adott országba és magadnak kiválasztani az állatot és magad haza szállítani. Persze ha nem illegális!
Ha Európán belül van amit kineztel akkor rengeteg helyen hirdetik hogy útitársat keresnek lóf.. áron meg úszod.
A feladók ilyen esetben nem vállalnak garanciát arra hogy életben is marad az állat, lehet már eleve elpusztult állatot ad fel és sorry buktad a pénzed.
Én rendeltem már élő lisztkukacot Ausztráiból. Időre megérkezett és a hörcsögök is elégedettek voltak az ízével. Szóval mondjuk eleség állatot rendelni (akárhonnan) nem ördögtől való dolog.
A másik opciót már leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!