Kinek milyen állatai vannak, mi a nevük, kor és nem?
Öt cicám van : D
Folti (3 éves), de gyakran hívom úgy, hogy Őfelsége, mert úgy tud nyavalyogni, mint egy hercegnő. Mályva (másfél éves), ő az én személyes kedvencem, Kicsimnek is szoktam nevezni. Utána jön Tesó, szintén másfél éves, Tesának vagy Tesókának szoktam hívni, és azért ez a neve, mert ő a Mályva testvére. Ezután jön Picúr, ő egyéves, majd még egy cicus, ő még picike, kb. 5 hónapos lehet (az udvarunkon talaltuk őt, mivel senki sem kereste, befogadtuk). Az ő neve nagyon kreatív, mivel a Picúr nevű cicánkkal kicsit hasonlítanak egymásra, apukám elnevezte a kicsit PicúrPicúrnak. PicúrPicúron kívül mindegyik nőstény.
Cirmi, 6 hónapos fiú cica
Bill, 8 éves keverék fiú kutyus
:)
Bogyó, 5,5 éves lány törpenyúl
Bella, 1,5 éves lány cica
Buksi, ~10 éves fiú kutya
Joker, kb. 1-2 éves fiú kutya (ideiglenesen van nálunk)
Ezek a "hivatalos" neveik, de ezerféleképpen hívjuk őket. :)
3 éves ivartalanított kan kutya, Jordan a neve (exem nevezte el, én biztosa nem adtam volna ezt a nevet)
5 éves sárgafülű ékszerteknős, Beverly.
1 éves térképteknős, Texas.
2 db ivartalanított kanmacska, Cirmi és kormi, kétévesek
3 db leopárd gekkó, 1 fiú+ 2 lány,
szintén 2 évesek, de nekik nincs nevük:):)
20/nő
-ivartalan sintértelepi fekete lánykutya, 6 éve fogadtuk örökbe, most 12 éves, Lexi a neve.
-ivartalan sintértelepi fekete-barna fiúkutya, 4 éve fogadtuk örökbe, most 11 éves, Hörbi a neve.
-két talált testvércica, most 2 évesek, ivartalan fiú, fehér-barna cirmos, Dörmi és ivartalan lány, fekete-fehér, Oreo.
-még ivaros talált fiúkutya, 5 hós, fekete kutya fehér mancsokkal, mellfolttal, Merlin a neve.
Régebben volt egy törpenyulam, aki Bakfitty volt, sajnos már nincs velünk, öreg volt.
Pami - 9 éves, bichon keverék, szuka.
Tira - 10 hónapos, agár keverék, ivartalan szuka.
Kávé - 2 éves házinyuszi, ivartalan nőstény.
Lacika - 2 éves házinyúl keverék, ivartalan bak.
Csiga 1 - 1 éves immaculata csiga.
Csiga 2 - fél éves immaculata csiga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!