Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A kutya tényleg a nyelvén...

A kutya tényleg a nyelvén izzad? O_O

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem a nyelvén izzad,mert sehol sem izzad.Lihegéssel ad le hőt.Amikor kifáradsz,és lihegsz,akkor nem a nyelveden izzadsz,hanem simán hőt adsz le.:)A kutyák a talpukon keresztül és lihegéssel tudnak hőt leadni:)

Amúgy én azt nem értem,hogy miért írják oda,hogy "Gugli a barátod" meg ilyenek,mert ez az oldal arra van,hogy ha valamit nem tudunk,akkor azt megkérdezzük,mert itt olyanok is írnak,akik személyes tapasztalatot is tudnak írni.:)

2010. júl. 15. 09:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Az izadás párologtatás az embereknél.Ez egy biológiai reakció,testünk lehűtésére szolgál. Fontos dolog,különben túlhevülnénk.A kutya is ilyenkor "izzad",hőt ad e,és párologtat.A macskák is nagy melegben NÉHA lihegnek,de ők ezt máshogy csinálják,pihenéssel,hidegebb hely keresésével.
2010. júl. 15. 16:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne keverjük a fogalmakat, emberek! Az izzadás a bőr vrítékmirigyeinek működése.: [link] A kutyának mivel nincs verítékmirigye, így nem izzad, a nyelvén meg főleg nem. Am ez télleg gáz hogy nem tudod már bocs.
2010. júl. 16. 20:33
 14/14 A kérdező kommentje:

igazság szerint nevelő apám miatt kérdeztem meg,

mert ő meg holt biztos ebben

2010. júl. 17. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!