Eltapossátok a bogarakat/rovarokat/akármit az utcán?
Figyelt kérdés
Kort nemet is ha nem gond.2019. szept. 4. 16:46
12/19 anonim válasza:
Arréb teszem az útból. Még a csigát is.
A múltkor egy több cm-es orrszarvúbogarat mentettem az útról. Nagyon szép volt :).
13/19 anonim válasza:
Max. a szúnyogot, vagy a kullancsot. Amúgy ha nem árt nekem, én sem ártok neki.
14/19 anonim válasza:
Ha lehet elkerülöm, kikerülöm, átlépek felette stb... Kivéve a szúnyogot, meg a poloskát, mert az invazív faj.
15/19 anonim válasza:
Szándékosan nem taposok el bogarat vagy egyéb élőlényt, még ha utálom is.
De nem elkerülhető 100%-ig ...
Pl autó, bicikli s gyalog is megesik pl egy hangya a járdàn stb.
Ez kb olyan kérdés: eltapossàtok a növényt?
Hát fűre menni ... Esélytelen elkerülni.
27/N
16/19 anonim válasza:
1 évvel ezelőtt nyaralóban is elkaptam a szúnyogot, üvegbe tettem.
Poén, hogy nem sima szúnyog volt, hanem zebraszúnyog, szó szerint fekete fehér csíkos volt.
Erre barátnő lecsapta, míg nem voltam ott.
17/19 anonim válasza:
Direkt nem szoktam, de ha az utamba kerül egy-egy, azért nem kerülöm ki, még ha mezítláb vagyok se. 30N
18/19 anonim válasza:
Volt már egy hasonló kérdés korábban.
Vannak akiknek tetszik ha pl. egy nő tapos el bogarakat stb.
Itt is olvastam ilyen kérdést régebben.
19/19 anonim válasza:
Valóban, egyeseknek ez is tetszik. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki totál eksztázisba jött, mikor meglátott egy széttaposott bogarat a talpamra ragadva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!