Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen rovar lehet ez? Nagyon...

Milyen rovar lehet ez? Nagyon félek tőle. :S

Figyelt kérdés

Esténként szokott bejönni a szobámba. Hosszúkás, fekete, kb. 0,5-1 cm-es, kitinpáncélos (koppan, ha földet ér) teste van. Tud repülni (de a szárnyait inkább nagyobb ugrándozásokhoz használja, nem igazán repül sokat) Azzal ijeszt meg, hogy össze-vissza ugrál. Ha le akarom ütni, akkor is elugrik az utolsó pillanatban, utána pedig felém kezd ugrálni. Nehéz megölni, és gusztustalan állat.:S

De azért kíváncsi vagyok, hogy mi ez, mert eddig még nem láttam ilyet.:D

2010. júl. 13. 23:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
nincs mit :) nem járunk sok sikerrel xd
2010. júl. 14. 00:21
 22/27 anonim válasza:

mikor legközelebb látsz egyett kérdezd meg tőlle hogy: "te meg mi a lópikula vagy?!"

Ha esetleg megmondaná menny el orvoshoz, ha nem akkor pached van, csapd le gyorsan mert szaporodik! :D

2010. júl. 14. 00:37
 23/27 A kérdező kommentje:
Na nézelődtem még a neten... A bogárkám leginkább egy szentjánosbogárra hasonlít, csak ott a bibi, hogy nem világít...XD
2010. júl. 14. 00:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Óóó...ilyen szokott hozzánk is bejönni :D

Sose csapjuk le, mindig eltűnik a függöny között

De a nevét sajna én sem tudom :S

2010. júl. 14. 13:25
 25/27 anonim ***** válasza:
Talán pincebogár??? Van kitinpáncélja, kicsi a lába. Nálunk is volt. Csak nem a szobámban. Az állatlexikonban nincs kép róla. Ha mégse pincebogár akkor lehet poloska.:d
2010. júl. 14. 14:08
 26/27 anonim ***** válasza:

Nálunk is van ilyen, koppantósbogárnak hívjuk..:D

Mondjuk nem véletlenül, mivel koppan ha nekimegy valaminek.

Mi is panelban lakunk, és este 10 után szoktak bejönni a lakásba, elötte nem igazán.

Amúgy fogalmam sincs mi lehet, de tényleg gusztustalan:D

2010. aug. 11. 14:19
 27/27 anonim válasza:
Vetési pattanó! Vagy valamilyen más pattanó. Több féle faj is van nálunk, kisebb nagyobb. Ha megfogod a törzsét a fejével pattog, hogy kibírjon szabadulni.
2016. máj. 15. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!