17éves lánynak milyen kutya alkalmas? Ajándékba szeretném neki mert tudom hogy vágyik rá!
Figyelt kérdés
És hogy milyet:
-ne egyen nagyon sokat
-kicsi vagy középtermetű
-legyen sétáltatható (ne rántsa el)
-olyan kis cuki-s legyen de még olyan vagány-os vagy hogy mondjam
-ára 25ezer körül
-kertesház de ne udvari kutya hanem bent lehetne a lakásban!
Milyen fajtát ajánlanátok?
2010. júl. 11. 22:07
21/24 anonim válasza:
Utolsónak:és ennyiért kap szaporítótól egy bizonytalan egészségű/idegrendszerű kutyát.
22/24 anonim válasza:
Utolsó előttinek. Biztos jó helyről vetted...milyen ember az, aki a kutyáit alkuba bocsájtja?
Na mindegy. Maradjunk annyiban, hogy yorkit 50 alatt ne vegyél, mert minden bizonnyal előbb-utóbb kiderül, hogy miért volt ennyire olcsó.
23/24 anonim válasza:
24/24 anonim válasza:
Hát én 11 éves vagyok és nekem egy bolonyese kutyám van nagyon aranyos 15-20 cm magas bár sokszor pimasz dolgokat csinál de hát ö is kutya :)
nagyon szeretem és én gyerek napra kaptam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!