Az állat kínzás ha a kutyám fogott egy galambot és hagyom hogy megölje?
Sajnalom szerencsétlent.
Szerintem ez volt az első próbálkozása a repüléssel de az már biztos hogy nem repül többe mert a szárnya eltört. Ezt akkor vettem észre mikor el akartam venni de úgy gondoltam neki már mindegy.
Mondhatjuk erre hogy ez a természet?
Természetesen ha védett madár lenne akkor nem itt írogatnék hanem már az állatorvos felé tartanék ahogy erre volt is példa akkor csak az utcán találtam elütve egy bagoly-t vagy baglyot.
Inkább ne a kutya ölje meg. Egyrészt rászokhat a madarak, más állatok levadászására, másrészt a galambtól betegséget is elkaphat, ha pechetek van.
Én is azt mondanám, leghumánusabb lenne átadni egy állatorvosnak, esetleg madármentőknél érdeklődni.
Végül nekem kellett végezni vele és nagyon sz.. rul érzem most magam. Gondoltam 1 határozott ütés fejre és kész de túl balf..sz vagyok és csak 4x re sikerült bevinni a végzetes ütést, az elsőre is nagyon nehezen vettem ra magam.
Tudom hogy a galamb a repülő patkány és nem igazán kellene foglalkozni vele csak valahogy átéreztem a helyzetet és meg sajnáltam de a kutyám ösztöneit is szem előtt tartoztam.
Mostmár vége és en lettem a gyilkosa ez piszok sz.. érzés.
Sajnos az én kutyám is előszeretettel vadászik. Vakond, sün, tyúk, béka, madár...
A java részét éjjel/hajnalban fogja, de ha madarat készül becserkészni, akkor rá szoktam szólni. Sajnos van, amikor nem veszem észre időben, idén is volt, egy kis aljnövényzetben bújkáló fiókát megtalált. :(
Ilyenkor nem veszem el tőle. Csak meghosszabbítanám a szenvedését, a kutyám pedig nem szokott velük játszadozni, azonnal végez velük. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!