Mit lehet csinálni egy élvefogó csapdával befogott nyesttel?
Még nem fogtuk meg, mert nem tudom utána mi lenne vele. Ha elengedem máshol, ugyan úgy károkat fog okozni, madárfiókákat eszik. Kérdezgettem a vadasparkokat de hallani sem akarnak róla, senki nem adott tanácsot. Nem szeretnénk megölni.
valakinek van ötlete?
A szabadon járkáló macskák is esznek madarakat/fiókákat...
Úgyhogy vidd el kocsikázni valahová külterületre és engedd el.
Ha nem akarod életben hagyni, akkor mi értelme van élve elfogni? Hogy szenvedjen 1-2 napot, mire megtalálod a csapdában és lecsapod? A leghumánosabb amit tehetsz, hogy rendes csapdát teszel ki neki.
Különben a kérdés rossz kategóriában van, mert ez nem állatvédelem. :)
Köszönöm a válaszokat. Sajnos én sem látok egyéb megoldást.
utolsó:olvasd el mégegyszer a kérdést. amúgy a csapda a háztól 2 métérre lesz(és elég tágas ketrec), tehát hacsak mind meg nem halunk egyszerre, akkor kb.páróránként rá lesz nézve.
nem tudom mire válaszoltál, de nem erre, amit kiírtam.
#5 ""A leghumánosabb amit tehetsz, hogy rendes csapdát teszel ki neki.""
Aztán reggel megy ki megnézni hogy volt e fogás, és ott találja döglötten a kedvenc macskáját a csapdában.. Hát igen, ez így tényleg nagyon humánus lenne..
Az élvefogó csapdának az a lényege hogy ha véletlen nem a célállatot fogná meg, akkor egész egyszerűen kilehet belőle engedni és nem történt semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!