Mi a véleményetek Sebestyén Balázsról hogy ma reggel kegyetlenül megszidta a vadászokat?
"Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták."
Antialkoholista vadászként engem ez különösen rosszul érintett. Említette a vadászbaleseteket, na azok nagy részét pont a bolond olasz vendégvadászok okozzák.
28-as most állítottad ki magadról a bizonyítványt, arról hogy még sohase hagytad el a betonkaptárodat.
Jobb helyeken az őszi búza 4-10 cm között mozog, repce akár 15-17 cm-t is elérheti, többi őszi vetés se áll rosszabbul.
Friss erdőtelepítéseket szintén a téli időszakban tudja elég rendesen tönkre vágni a vad.
Képben van a dolgokkal a 28-as valóban.
Arról nem is beszélve, hogy mennyivel humánusabb már éhendögleszteni egy állatot mint puskával kilőni. :D
28: te láttál már vaddisznót? Mármint élőben
vagy esetleg tudod milyen életmódot folytat?
A kijelentései Balázst jellemzik.
Gyerek voltam én is, de jellemtelen bunkó sosem.
Ideje elővenni a régi videókat.
Azt hiszem maradt még valami a régi Bunkó Balázsból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!